18 χρόνια πριν …

18 χρόνια πριν …

Ξεκινώντας το Tips To Toes πριν από 18 χρόνια συστηθήκαμε μέσα από την περιποίση των άκρων. Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι το nail bar μας θα κλείσει και είναι μία ανακοίνωση που κάνω με συγκίνηση και μετά από πολλές (πάρα πολλές όμως) σκέψεις τόσο για παρελθόν, το παρόν και το μέλλον μας.Ξεκινώντας το Tips To Toes πριν από 18 χρόνια συστηθήκαμε μέσα από την περιποίση των άκρων. Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι το nail bar μας θα κλείσει και είναι μία ανακοίνωση που κάνω με συγκίνηση και μετά από πολλές (πάρα πολλές όμως) σκέψεις τόσο για παρελθόν, το παρόν και το μέλλον μας.
Η υπόσχεσή μας να σας φροντίζουμε από τη κορυφή έως τα νύχια παίρνει τώρα μια νέα διάσταση με καινοτόμες και αποτελεσματικές θεραπείες. Μας γνωρίσατε μέσα από τα χρώματα και τις εξελίξεις στο χώρο του μανικιούρ, μας αγαπήσατε για τα φρύδια και την περιποίηση προσώπου, μας εμπιστευτήκατε όταν φέραμε θεραπείες για το σώμα.
Τώρα, κλείνουμε με αγάπη και ευγνωμοσύνη το κεφάλαιο των νυχιών και ξεκινάμε μία νέα σελίδα με ενθουσιασμό, επαγγελματισμό και συνέπεια προς όλους εσάς.

Σας ευχαριστούμε που είσαστε δίπλα μας και σύντομα θα σας ανακοινώσουμε τα νέα μας!